Breaking news, médiaszereplés!

Az MTVA hivatalos videója az adásról:

Tegnap izgalmas dolgok történtek velünk. Vendégei lehettünk a közszolgálati tévé Család-barát műsorának Aggot Eszter és a Baby To Go révén. A mi részünk az adás 55. percétől következik. Nem kaptunk túl sok időt, de Eszter igyekezett maximálisan kihasználni azt, sok fontos és hasznos infót osztott meg a nagyérdeművel a hordozásról. Benji közben önállósította magát, egyáltalán nem lámpalázas a kamerák előtt (sem), teljes természetességgel mozgott a stúdióban és a sok tévés között is. A megmutatott kendők és hordozók kevés kivétellel hazai gyártók termékei voltak, kézi- és gépi szövött kendők, WAHM varrományok.

Benjit egy lila, narancssárga színátmentes festésű gyémántsávoly Lujzus kendőben, batyuba kötve vittem be. Majd írok róla külön posztban is pár szót, mert igencsak megérdemli, szuper kendő. A hordozós babát pedig a saját Bloomyloom kendőnkkel kezdtem el felkötni, de a nekünk szánt időbe sajnos nem fért bele a kötés befejezése. 

Számomra érdekes és izgalmas volt belelátni egy élő adás menetébe, megismerni a stábot és az előkészületeket, benne szerepelni meg hatalmas megtiszteltetés és nagyon-nagyon jó érzés. Jó volt látni, ahogy az alig több, mint egy éves Benji mennyire laza, mennyire nem stresszel azon, hogy idegen helyen van sok-sok idegen ember között és mennyire együttműködő és szabálykövető idegennel is. Mint mindig, most is főleg egymásra figyeltünk, amikor jelzett, hogy fel vagy le szeretne kerülni, megkapta, cserébe én is megkaptam adáskor és előtte meg utána is az együttműködést. Így megy ez nálunk :)